Uppdateringar

25 April. Vi har kattungar till salu både från Q kullen och från R kullen. All information hittar ni under deras egna sidor

23 Mars 2015. Som vanligt så är jag ur usel på att uppdatera hemsidan men har gjort en del nu. Vi har en kull som är 3 veckor idag Q-kullen där det finns två hanar och 1 hona en av dessa kommer att stanna och de andra två kommer att säljas när de är gammla nog. Om ca 1 vecka så förväntas R kullen att föddas, det är våran vita ryska tjej som är mamma till denna kull och våran gosse Lacy som är pappan, detta blir Lacys 3 kull och kommer nu ta en paus från "aveln" då han är numer chipad så det tar ett tag innan han kommer att träffa någon tjej igen. Mau är vårt nya tillskott  och kommer att ta över efter Lacy , den första tilltänkta tjejen är våran Baby Doll och senare Myran och de andra tjejerna, dock så kommer Myran inte paras om förrens tidigast våren 2016 . Som ni ser har vi en del planer och vi hoppas att vi kommer att kunna göra dem fram över men det får tiden utvisa för tillfälligt så njuter vi av de små vi har och ser framemot de kommande bäbisarna.

7 Aug 2014. Åter igen så glömer jag att updatera denna sida. Nu har jag i alla fall lagt upp lite nya bilder på vår senast kull de finns under P-kullen.

Baby är nu parad med Lacy och nu är det bara att vänta 3 veckor för att se om det blev lyckat , kommer bli en LÅNG väntan.

 

19 Mars. Ytterligare en gång har det dröjt en evighet innan jag har uppdaterat våran sida och lovar att jag ska försöka bättra mig på detta.

S*Labolina´s Burning Flame 4 Comitas